Mousse de llagostins

Mousse de llagostins

Recepta de mousse de llagostins. Un plat per les teves celebracions!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   Pebre (No disponible)
  • •   100 g de ceba trossejada la Sirena (No disponible)
  • •   300 g de llagostí cru la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   100 g de nata muntada
  • •   20 g de mantega
  • •   15 g de farina
  • •   50 ml de xerès sec
  • •   1/4 de litre d’aigua
  • •   Porradell
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins submergits en aigua freda durant uns minuts i escorre’ls quan tinguin textura de descongelats. Descongela la nata a la nevera el dia abans o un parell d’hores a temperatura ambient.

 

Posa en una paella a foc mitjà un raig d’oli, la meitat de la mantega i els llagostins, i deixa’ls daurar un parell de minuts; reserva’ls.

 

Afegeix-hi la ceba directament congelada i els caps i les closques dels llagostins saltats. Posa-hi una mica més d’oli si cal i una mica de sal. Un cop la ceba sigui transparent, afegeix-hi el xerès i deixa’l reduir. Incorpora-hi ¼ de litre d’aigua i fes-ho bullir durant uns 20 minuts. Passat aquest temps cola-ho comprimint bé les closques per recuperar tot el suc.

 

Per altra banda desfés la resta de mantega en un cassó, incorpora-hi la farina a poc a poc, com si fessis beixamel, i el fumet de llagostins fins a obtenir una salsa homogènia; salpebra-ho. Passa pel triturador totes les cues de llagostí menys 4, que utilitzarem per decorar.

 

Un cop la salsa sigui freda, barreja-la amb els llagostins triturats i la nata muntada. Posa la mousse en gots petits o copetes, col.loca-hi les cues de llagostí que has reservat i decora-ho amb el porradell picat.

 

Cuina Mousse de llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!