Escamarlans al cava amb anet

Escamarlans al cava amb anet

Recepta d’escamarlans amb cava, un plat de marisc exquisit!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   250 ml de cava
  • •   50 g de mantega
  • •   Anet trossejat
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els escamarlans submergits en aigua freda uns 15 minuts abans de coure'ls. Quan siguin descongelats, escorre'ls.

 

Desfés la mantega en una cassola i afegeix-hi la ceba directament congelada; quan la ceba sigui transparent, afegeix-hi els escamarlans i una mica de sal i pebre.

 

Deixa-ho coure tapat durant uns 5 minuts. Apuja el foc, afegeix-hi el cava i deixa'l reduir, destapat. Afegeix-hi també l'anet i deixa-ho coure 1 minut més.

 

Cuina Escamarlans al cava amb anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits