Escamarlans al cava amb anet

Escamarlans al cava amb anet

Recepta d’escamarlans amb cava, un plat de marisc exquisit!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 ml de cava
  • •   50 g de mantega
  • •   Anet trossejat
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els escamarlans submergits en aigua freda uns 15 minuts abans de coure'ls. Quan siguin descongelats, escorre'ls.

 

Desfés la mantega en una cassola i afegeix-hi la ceba directament congelada; quan la ceba sigui transparent, afegeix-hi els escamarlans i una mica de sal i pebre.

 

Deixa-ho coure tapat durant uns 5 minuts. Apuja el foc, afegeix-hi el cava i deixa'l reduir, destapat. Afegeix-hi també l'anet i deixa-ho coure 1 minut més.

 

Cuina Escamarlans al cava amb anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits