Gofra amb salsa de fruits vermells

Gofra amb salsa de fruits vermells

Recepta de gofre amb fruits del bosc. Un postre fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
10 min
Postres
550 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de crema de llet
  • •   100 g de sucre

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Treu la gofra de l’envàs i, directament congelada, escalfa-la al microones a potència màxima entre 1 i 1,5 minuts, o escalfa-la al forn entre 3 i 4 minuts. Si ho prefereixes, també la pots deixar a temperatura ambient.

Per preparar la salsa, escalfa al foc la nata líquida amb el sucre i fes-ho bullir. Afegeix-hi les fruites del bosc, directament congelades i, quan torni a bullir, passa-ho per la batedora.

Tot seguit, cola-ho amb un colador fi i ja la tens a punt per servir sobre la gofra.

Cuina Gofra amb salsa de fruits vermells amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!