Gofra amb salsa de fruits vermells

Gofra amb salsa de fruits vermells

Recepta de gofre amb fruits del bosc. Un postre fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
10 min
Postres
550 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de crema de llet
  • •   100 g de sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Treu la gofra de l’envàs i, directament congelada, escalfa-la al microones a potència màxima entre 1 i 1,5 minuts, o escalfa-la al forn entre 3 i 4 minuts. Si ho prefereixes, també la pots deixar a temperatura ambient.

Per preparar la salsa, escalfa al foc la nata líquida amb el sucre i fes-ho bullir. Afegeix-hi les fruites del bosc, directament congelades i, quan torni a bullir, passa-ho per la batedora.

Tot seguit, cola-ho amb un colador fi i ja la tens a punt per servir sobre la gofra.

Cuina Gofra amb salsa de fruits vermells amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits