Gofre amb gelat de torró i salsa de mascarpone

Gofre amb gelat de torró i salsa de mascarpone

Delicioses gofres amb gelat de torró o salsa mascarpone.

T’enamoraràs d’aquestes postres.

Dificultat Baixa
15 min
Postres
750 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de formatge mascarpone
  • •   2 ous
  • •   40 g de sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Per fer la salsa separa les clares del rovells, barreja els rovells amb el sucre i afegeix-hi el mascarpone. Segueix remenant fins a obtenir una consistència homogènia.

 

Per altra banda, munta les clares a punt de neu i barreja-les, a poc a poc, amb la crema de mascarpone.

 

Deixa descongelar els gofres a temperatura ambient o, si els prefereixes calents, descongela'ls i escalfa'ls al microones tal com et recomanem a l'envàs.

 

Talla el gelat, disposa'l sobre el gofre i banya'l per sobre amb la salsa de formatge.

 

Cuina Gofre amb gelat de torró i salsa de mascarpone amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits