Minirodons de pollastre amb puré de patata

Minirodons de pollastre amb puré de patata

Recepta de pollastre farcit i puré de patates. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
385 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de romanesco (opcional)
  • •   30 g de mantega
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les cuixes de pollastre en una safata amb reixeta a la nevera. Si vols anar més ràpid, també pots descongelar-les submergint-les en aigua freda sense retirar l'envàs al buit.

 

Escalfa l'oli en una cassola i enrosseix les cuixes per tots els costats. Salpebra-les i ruixa-les amb 1 got d'aigua i la salsa de rodons (reserva'n 2 cullerades). Deixa-ho cuinar a foc suau i tapat uns 25 minuts.

 

Cou al vapor les patates, directament congelades durant uns 12 minuts, i també el romanesco. Després, passa les verdures pel passapurés o tritura-les amb un robot de cuina. Afegeix-hi la mantega, la salsa de rodons reservada, condimenta-ho amb sal i pebre i remena-ho bé.

 

Retira els rodons del foc, treu la malla que porten i disposa'ls al plat tallats en rodanxes. Recorda que si els vols tallar, has de deixar-los refredar una mica, si no es desfan. Acompanya'ls amb la salsa i el puré preparat.

 

Cuina Minirodons de pollastre amb puré de patata amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits