Espàrrecs de marge amb formatge i mango

Espàrrecs de marge amb formatge i mango

Recepta d’espàrregs de marge amb formatge. Fàcil i econòmica!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
200 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   120 g de formatge de Burgos
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs. Cou els espàrrecs al microones a 800W (màxima potència) directament congelats i amb la bossa, on has de fer uns foradets. També els pots escaldar durant 3 minuts amb aigua bullent.

 

Talla el formatge a làmines fines. Cou els espàrrecs a la planxa durant uns 4 minuts i dóna’ls la volta a la meitat de la cocció. Salpebra’ls i disposa’ls al plat.

 

Afegeix un raig de vinagre a la paella i recupera tot el suc en un bol, afegeix-hi una mica de sal i pebre, remena-ho i afegeix-hi oli sense parar de remenar.

 

Posa el formatge entre els espàrrecs, afegeix-hi el mango i finalment amaneix-ho amb la vinagreta.

 

Cuina Espàrrecs de marge amb formatge i mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits