Bròquil en amanida amb vinagreta de gambetes

Bròquil en amanida amb vinagreta de gambetes

Recepta de gambetes acompanyades de bròquil al vapor

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet pelat
  • •   Un polsim de pebre vermell dolç
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambetes pelades en un recipient amb reixeta dintre de la nevera.

 

Cou el bròquil directament congelat al vapor o en aigua bullint amb una mica de sal durant 8-10 minuts i, posteriorment, refreda’l sota l’aigua freda de l’aixeta o en un recipient amb aigua i gel.

 

En una paella calenta amb una mica d’oli afegeix-hi el tomàquet trossejat i les dosis d’all trossejat directament congelat. Quan el tomàquet estigui descongelat, retira’l del foc.

 

En un bol afegeix el tomàquet, una mica de sal, pebre, les gambes, el pebre vermell, el vinagre i l’oli, en proporció amb el vinagre de 4 a 1. Amaneix el bròquil amb la vinagreta de gambetes i tomàquet

 

Cuina Bròquil en amanida amb vinagreta de gambetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits