Cous cous amb cigrons, verdures i bolets

Cous cous amb cigrons, verdures i bolets

Recepta de cuscús amb verdures i bolets. Un plat fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
325 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l’oli en una paella grossa, afegeix-hi el cous cous directament congelat i salta’l durant 4-5 minuts.

 

Incorpora-hi els bolets directament congelats, salpebra-ho i deixa-ho cuinar 4 minuts més remenant sovint.

 

Com que els bolets deixaran anar la seva pròpia aigua no caldrà afegir-ne més a la cocció.

 

Per últim, afegeix els cigrons i cuina-ho tot 4 minuts més. Serveix-ho ben calent, amanit amb un raig d’oli d’oliva cru.

 

Cuina Cous cous amb cigrons, verdures i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits