Amanida de mongetes tendres amb sabors d’angules i gambes

Fondo La Sirena

Amanida de mongetes tendres amb sabors d’angules i gambes

Video recepta d’amanida de mongetes verdes i angula. Fàcil i rápida!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
349 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   2 cebes tendres picades
  • •   1 bitxo caiena
  • •   Un rajolí de vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Sal grossa

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes en un recipient amb reixeta a la nevera i els sabors d’angules seguint les indicacions de l’envàs.

 

Cou les mongetes tendres directament congelades al vapor o en aigua bullent amb una mica de sal durant 15-20 minuts; posteriorment, refreda-les sota l’aixeta amb aigua freda o en un recipient amb aigua i gel.

 

Posa una paella a escalfar amb l’oli i el bitxo i, quan estigui calent, afegeix-hi les gambes i les dosis d’all. Deixa les gambes 2 minuts i afegeix-hi els sabors d’angules a la paella. Remena-ho, dóna-hi punt de sal i, quan les gambes estiguin cuinades, escorre l’oli i reserva-ho.

 

En una paella escalfa una mica d’oli i afegeix-hi el tomàquet trossejat, la dosi de julivert i retira-ho del foc. En un bol afegeix-hi el tomàquet, la ceba tendra, una mica de sal, pebre, vinagre i l’oli reservat en proporció amb el vinagre de 4 a 1.

 

Munta cada plat amb les mongetes en el fons i a sobre les angules i les gambes, tot ben amanit.

 

Cuina Amanida de mongetes tendres amb sabors d’angules i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!