Ous al plat amb bolets

Ous al plat amb bolets

Recepta d’ous amb bolets. Fàcil, ràpida i econòmica!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 ous
  • •   100 g de tomàquet fregit
  • •   Sal, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Salta els alls tendres directament congelats en una paella ben grossa amb una mica d’oli ben calent. Si en fas molta quantitat, fes-ho en diverses tandes. Quan els alls agafin una mica de color, afegeix-hi els bolets directament congelats i, encara a foc ben fort, salta’ls durant 3 o 4 minuts. Salpebra-ho.

 

Posa en plats d’ou o en cassoletes individuals una cullerada de tomàquet, trenca-hi a sobre un ou i salpebra-ho. Col.loca sobre la clara el saltat de bolets i alls tendres.

 

Posa els ous al forn, a mitja alçada, prèviament calent a 180ºC. Deixa’ls coure fins que la clara sigui cuita i el rovell encara una mica cru, uns 5 minuts.

 

Cuina Ous al plat amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits