Ous al plat amb bolets

Ous al plat amb bolets

Recepta d’ous amb bolets. Fàcil, ràpida i econòmica!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
250 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Salta els alls tendres directament congelats en una paella ben grossa amb una mica d’oli ben calent. Si en fas molta quantitat, fes-ho en diverses tandes. Quan els alls agafin una mica de color, afegeix-hi els bolets directament congelats i, encara a foc ben fort, salta’ls durant 3 o 4 minuts. Salpebra-ho.

 

Posa en plats d’ou o en cassoletes individuals una cullerada de tomàquet, trenca-hi a sobre un ou i salpebra-ho. Col.loca sobre la clara el saltat de bolets i alls tendres.

 

Posa els ous al forn, a mitja alçada, prèviament calent a 180ºC. Deixa’ls coure fins que la clara sigui cuita i el rovell encara una mica cru, uns 5 minuts.

 

Cuina Ous al plat amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits