Bledes amb patates, cigrons i botifarró

Bledes amb patates, cigrons i botifarró

Recepta de bledes amb patates. Deliciosa i fàcil de preparar

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   150 g de botifarró de ceba
  • •   20 ml d'oli d'oliva
  • •   Sal
  • •   200 g de patates
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l'oli en una cassola baixa i sofregeix-hi la ceba i l'all directament congelats a foc suau durant 5-6 minuts.

 

Afegeix-hi les bledes, directament congelades, les patates, els cigrons i 1 got (200 ml) d'aigua, i cuina-ho tapat durant 10 minuts.

 

Afegeix-hi el botifarró tallat en rodanxes i el julivert directament congelat, condimenta-ho amb sal i pebre i cuina-ho tapat a foc suau, sense remenar-ho, durant 3-4 minuts més perquè agafi sabor. Serveix-ho ben calent.

 

Cuina Bledes amb patates, cigrons i botifarró amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits