Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Flam d’espàrrecs amb pebrots
Bull uns 6 minuts els espàrrecs, directament congelats, en aigua salada, escorre'ls, refreda'ls i talla'n els troncs a rodanxes fines, guardant les puntes per decorar el plat; reserva-ho.
En una olla posa la llet, els ous, un punt de sal i un polsim de pebre i bat-ho tot. Afegeix els espàrrecs tallats i el pebrot picat.
Posa la barreja en una flamera antiadherent, al bany maria, al forn durant 35 minuts a una temperatura de 175ºC. Per comprovar si el flam està cuit, punxa'l amb un ganivet, i si la fulla surt neta voldrà dir que ja està cuit.
Salta la ceba, directament congelada, en una paella amb una mica d'oli ben calent. Quan estigui transparent, afegeix la resta de pebrot escalivat, un polsim de sal i pebre. Deixa-ho coure 6 minuts més, tritura-ho i passa-ho per un colador xinès; reserva-ho.
En una paella amb una mica d'oli, salta les puntes dels espàrrecs.
Serveix el flam amb la salsa de pebrots i decorat amb les puntes dels espàrrecs. (Pots utilitzar flameres individuals, l'elaboració no varia).
Que fàcil que és menjar bé