Flam d’espàrrecs amb pebrots

Flam d’espàrrecs amb pebrots

Recepta de pastís d’espàrrecs i pebrots. Un entrant original!

Dificultat Mitja
50 min
Primer plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de pebrot vermell escalivat
  • •   6 ous
  • •   1 litre de llet
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre blanc mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Bull uns 6 minuts els espàrrecs, directament congelats, en aigua salada, escorre'ls, refreda'ls i talla'n els troncs a rodanxes fines, guardant les puntes per decorar el plat; reserva-ho.

 

En una olla posa la llet, els ous, un punt de sal i un polsim de pebre i bat-ho tot. Afegeix els espàrrecs tallats i el pebrot picat.

 

Posa la barreja en una flamera antiadherent, al bany maria, al forn durant 35 minuts a una temperatura de 175ºC. Per comprovar si el flam està cuit, punxa'l amb un ganivet, i si la fulla surt neta voldrà dir que ja està cuit.

 

Salta la ceba, directament congelada, en una paella amb una mica d'oli ben calent. Quan estigui transparent, afegeix la resta de pebrot escalivat, un polsim de sal i pebre. Deixa-ho coure 6 minuts més, tritura-ho i passa-ho per un colador xinès; reserva-ho.

 

En una paella amb una mica d'oli, salta les puntes dels espàrrecs.

 

Serveix el flam amb la salsa de pebrots i decorat amb les puntes dels espàrrecs. (Pots utilitzar flameres individuals, l'elaboració no varia).

 

Cuina Flam d’espàrrecs amb pebrots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits