Crema de coliflor amb salmó

Crema de coliflor amb salmó

Recepta de crema de coliflor amb salmó fumat.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 litre d’aigua
  • •   1 raig de nata líquida
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Anet trossejat
  • •   Pebre blanc i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa l’envàs de salmó la nit abans a la nevera perquè es descongeli. Si vols anar més ràpid, com va envasat al buit, pots submergir l’envàs en aigua freda.

 

Cobreix el fons d’una cassola amb una mica d’oli; quan estigui calent, afegeix-hi la ceba, directament congelada, i ofega-la fins que quedi tendra. Desprès, afegeix-hi la coliflor, directament congelada, l’aigua i deixa-ho que bulli 10 minuts; posteriorment tritura-ho.

 

Afegeix-hi un raig de nata líquida i condimenta-ho amb una mica de pebre blanc, sal, el salmó trossejat i una mica d’anet picat.

 

La crema es pot servir freda o calenta col.locant-la en una tassa o plat.

 

Cuina Crema de coliflor amb salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits