Crema de coliflor amb salmó

Crema de coliflor amb salmó

Recepta de crema de coliflor amb salmó fumat.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 litre d’aigua
  • •   1 raig de nata líquida
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Anet trossejat
  • •   Pebre blanc i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa l’envàs de salmó la nit abans a la nevera perquè es descongeli. Si vols anar més ràpid, com va envasat al buit, pots submergir l’envàs en aigua freda.

 

Cobreix el fons d’una cassola amb una mica d’oli; quan estigui calent, afegeix-hi la ceba, directament congelada, i ofega-la fins que quedi tendra. Desprès, afegeix-hi la coliflor, directament congelada, l’aigua i deixa-ho que bulli 10 minuts; posteriorment tritura-ho.

 

Afegeix-hi un raig de nata líquida i condimenta-ho amb una mica de pebre blanc, sal, el salmó trossejat i una mica d’anet picat.

 

La crema es pot servir freda o calenta col.locant-la en una tassa o plat.

 

Cuina Crema de coliflor amb salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits