Mandonguilles amb pèsols

Mandonguilles amb pèsols

Recepta de mandonguilles amb pèsols. Econòmica i boníssima!

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
550 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet a daus
  • •   100 g de pebrot vermell trossejat
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   2 fulles de llorer
  • •   1 branqueta de farigola
  • •   40 g d’avellanes torrades i pelades
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Fregeix les mandonguilles, directament congelades, amb una mica d'oli ben calent fins que per fora siguin ben daurades; reserva-les.

 

En el mateix oli, sofregeix a foc mitjà la ceba i l'all, directament congelats, i posa-hi també la farigola i el llorer. Quan la ceba estigui transparent, afegeix-hi el vi blanc i deixa evaporar l'alcohol. Tot seguit, afegeix-hi el tomàquet, el pebrot i deixa-ho coure 10 minuts més a foc mitjà; salpebra-ho. Treu el llorer i la farigola, afegeix-hi les avellanes i un got d'aigua i passa-ho per la batedora.

 

Torna a posar la salsa al foc juntament amb les mandonguilles i, quan comenci a fer xup-xup, afegeix-hi els pèsols directament congelats i deixa-ho coure uns 10 minuts.

 

Rectifica de sal i pebre. Si la salsa queda massa espessa, sempre pots afegir-hi una mica més d'aigua.

 

Cuina Mandonguilles amb pèsols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits