Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Verdures estofades amb botifarra negra i cansalada
Escalfa l’oli en una cassola gran amb tapa i agrega-hi la ceba directament congelada. Sofregeix-ho 7-8 minuts i afegeix-hi la botifarra i la cansalada viada trossejades. Fregeix-ho uns instants, retira’n la botifarra negra i reserva-la.
Afegeix-hi l’all congelat, les faves, la coliflor i les mongetes congelades, salpebra-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc mitjà remenant-ho de tant en tant. Quan les verdures estiguin tendres, torna a afegir-hi la botifarra, mou la cassola perquè es barregi amb les verdures i serveix-ho.
Consell: Si vols un gust més intens, afegeix a les verdures un cop cuites una picada d’ametlla torrada, all i julivert, deixa-ho coure 2 minuts més i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé