Coliflor amb crema de gorgonzola i avellanes

Coliflor amb crema de gorgonzola i avellanes

Deliciosa recepta de coliflor amb crema. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
415 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de gorgonzola
  • •   1/2 l. de llet
  • •   80 g d’avellanes torrrades
  • •   20 g de farina
  • •   30 g de mantega
  • •   Sal iodada i pebre blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Bull o cou al vapor la coliflor directament congelada.

 

Mentrestant, fon la mantega en un cassó al foc i afegeix-hi la ceba directament congelada. Un cop sigui transparent, fes la beixamel afegint-hi la farina i, un cop barrejada, abocant-hi la llet bullent en petites quantitats.

 

Segueix remenant fins que quedi una salsa homogènia. Afegeix-hi el formatge gorgonzola tallat a dauets i rectifica de sal i de pebre.

 

Disposa la coliflor en una safata o als plats, banya-la amb la salsa de gorgonzola i reparteix per sobre les avellanes una mica picades.

 

Cuina Coliflor amb crema de gorgonzola i avellanes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits