Amanida de pèsols i salmó

Amanida de pèsols i salmó

Recepta d’amanida de salmó fumat i un toc de llimona.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
295 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Herbes provençals
  • •   100 g de tomàquet
  • •   100 g de cogombre
  • •   100 g de ceba tendra
  • •   100 g de pebrot verd
  • •   100 g de pebrot vermell
  • •   1 llimona
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els pèsols directament congelats durant 2-3 minuts i, un cop bullits, refreda’ls amb aigua freda perquè conservin el seu bon aspecte i color.

 

Descongela el salmó en la nevera. Per anar més ràpid, com és un producte envasat al buit, també el pots descongelar submergint-lo en aigua freda amb el propi envàs.

 

Neteja i talla les verdures a dauets ben petits i col.loca-les en un bol amb els pèsols. Afegeix-hi el suc de llimona, les herbes provençals, sal, una mica de pebre i un raig d’oli, barreja-ho i deixa-ho reposar uns 10 minuts.

 

Barreja de nou les verdures i col-loca-les en cada plat amb l’ajut d’un motlle per donar-hi forma cilíndrica. Pressiona una mica la barreja abans de retirar el motlle perquè no es desmunti.

 

Finalment, posa sobre cada una de les amanides un tall de salmó sense que les cobreixi totalment.

 

Cuina Amanida de pèsols i salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits