Vieires amb pèsols i curri

Vieires amb pèsols i curri

Vieires amb pèsols i curri, per llepar-se els dits!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
300 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de pebrot vermell trossejat
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 cullerada sopera de curri
  • •   Sal, pebre negre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les vieires submergint-les en aigua freda i dins del mateix envàs. Un cop descongelades, retira l'envàs i deixa-les escórrer en un colador.

 

Escalfa una mica d'oli en una cassola i, quan estigui molt calent, salta-hi durant 1 minutet les vieires. Si el recipient és petit, salta-les en dues vegades i et quedaran més dauradetes. Reserva-les i salpebra-les.

 

A la mateixa cassola afegeix la ceba directament congelada i el pebrot. Un cop descongelada la ceba, abaixa el foc i deixa-ho ofegar durant 5 minuts més. Afegeix el curri, dóna-hi un parell de voltes i afegeix els pèsols directament congelats i 1/4 de litre d'aigua.

 

Salpebra-ho i deixa-ho coure 10 minuts a foc baix un cop comenci a bullir. Afegeix-hi l'alfàbrega, les vieires, i apaga el foc.

 

Cuina Vieires amb pèsols i curri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits