Gratinat de patates amb cansalada salada

Gratinat de patates amb cansalada salada

Recepta de gratinat de patates amb cansalada. Un àpat fàcil i ràpid!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
650 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   500 g de rodanxa rostida de patata la Sirena
  • •   300 ml de crema de llet
  • •   100 ml de llet
  • •   150 g de cansalada salada (tallada a làmines molt fines)
  • •   Sal
  • •   Pebre blanc mòlt
  • •   4 motlles individuals
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa en una cassola la llet, la sal, el pebre i la crema de llet. Quan estigui bullint, afegeix-hi les rodanxes de patata i deixa-ho coure 8-10 minuts. Escorre, guarda el líquid resultant i reserva la patata.

 

Refrega les parets dels motlles amb la dosi d'all directament congelada i treu-la, ja que sols ens interessa que doni gust.

 

Col-loca a dins, capes de patata i cansalada salada alternativament, fent pressió perquè no quedi cap buit. Deixa-ho refredar i guarda-ho a la nevera fins al moment d'utilitzar.

 

Encén el forn a temperatura de 150ºC i posa-hi els motlles durant 8 minuts.

 

Mentrestant, posa a escalfar el líquid que havies reservat. Treu els motlles del forn, desemmotlla'ls damunt dels plats i rega'ls amb la salsa. Per acabar més el plat, podríem posar-hi una mica de cansalada tallada a tires molt fines saltada a la paella.

 

Cuina Gratinat de patates amb cansalada salada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits