Aperitiu de cloïsses amb picada de pernil i llima

Aperitiu de cloïsses amb picada de pernil i llima

Recepta de cloïsses amb salsa de llima i pernil. Espectacular!

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
50 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 branquetes de cibulet
  • •   1 tall de pernil ibèric
  • •   1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • •   1 llima
  • •   1 rajolí de vi blanc
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les cloïsses en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que a mesura que es descongelen es van obrint. Aprofita per canviar-los l’aigua i eliminar la sorra que puguin tenir.

 

Pica el pernil molt petit i reserva’l. Per preparar la salsa neteja la llima, retira’n un tros de la pell i pica’l. Esprem el suc. Pica el cibulet i introdueix-lo en un bol amb el julivert directament congelat, la pell i el suc de llima, l’oli d’oliva, un pessic de sal i un de pebre.

 

Introdueix les cloïsses en una cassola, ruixa-les amb el vi blanc, tapa-les i cuina-les al vapor durant 2-3 minuts. Posa les cloïsses, un cop obertes, en una safata, distribueix-hi per sobre el pernil picat i ruixa-ho amb la salseta preparada.

 

Cuina Aperitiu de cloïsses amb picada de pernil i llima amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits