Gambes i verdura en tempura cruixent

Gambes i verdura en tempura cruixent

Gambes en tempura i carbassó cruixent. Boníssim!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
225 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes en una plata amb reixeta a la nevera. Descongela de la mateixa manera la pastanaga, el bròquil i el pebrot tricolor.

 

Renta el carbassó, despunta’l i talla’l en bastonets. Talla també la pastanaga en trossets i el bròquil en branquetes petites.

 

Prepara la tempura fins a obtenir una massa homogènia.

 

Introdueix part de les verdures i de les gambes a la barreja preparada i, per grups, fregeix-les en l’oli ben calent fins que comencin a agafar un lleuger color. És millor si fas servir una fregidora.

 

Repeteix l’operació preparant més massa d’arrebossat. Retira-les amb l’escumadora, deixa-les escórrer sobre paper absorbent i serveix-les ràpidament amb petits bols de salsa de soja per sucar.

 

Cuina Gambes i verdura en tempura cruixent amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits