Gambes a l’estil de Sichuan

Gambes a l’estil de Sichuan

Recepta de gambes amb verdures i salsa de tomàquet. Espectacular!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 ceba
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 culleradeta de sucre
  • •   1 culleradeta de farina de blat de moro (Maizena)
  • •   Pebre de Sichuan o bitxo
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda durant uns 20 minuts. Un cop descongelades, escorre-les, pela-les i els hi treus el cap, que reservaràs juntament amb les pells.

 

Salta les gambes salpebrades dins una paella amb una mica d'oli ben calent durant un parell de minuts i reserva-les. També pots preparar aquesta recepta dins un wok, a l'estil més tradicional.

 

Mentrestant, talla la ceba i el pebrot a la juliana, és a dir, a tires fines, i salta'ls amb el mateix oli. Quan comencin a daurar-se, afegeix-hi la salsa de tomàquet, una culleradeta de sucre i una de pebre de Sichuan mòlt o una mica de bitxo picat.

 

Bull els caps i les pells de les gambes dins un recipient amb mig litre d'aigua durant 15 minuts i cola el fumet. Tira-hi una culleradeta de Maizena, barreja-ho i afegeix-ho a la paella. Continua la cocció i, passats 2 minuts, agrega-hi les gambes. Cou-ho 1 minut més i estarà llest.

 

Cuina Gambes a l’estil de Sichuan amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits