Amanida de gamba i alvocat

Amanida de gamba i alvocat

Amanida de gambes i alvocat amb salsa de iogurt.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de mozzarella
  • •   12 raves
  • •   1 iogurt natural
  • •   1 llimona
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes a la nevera sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Pela l'alvocat i fes-ne boletes amb l'ajuda d'una cullereta buidadora. Talla la mozzarella a dauets i neteja els raves. Per fer la salsa barreja el iogurt amb el suc i la pell de la llimona, una mica de sal, pebre i pebre vermell dolç. Finalment, afegeix-hi un bon raig d'oli i barreja-ho.

 

Guarda-ho tot a la nevera abans de servir-ho. Per servir-ho, disposa en un plat o en una copa les gambes amb les boles d'alvocat, els dauets de mozzarella i els raves, i amaneix-ho amb la salsa de iogurt.

 

Cuina Amanida de gamba i alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits