Crema freda de patates i gambes

Crema freda de patates i gambes

Recepta de crema de gambes i patates, boníssima!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   12 gambes vermelles Premium la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   350 g de patates
  • •   3/4 l. de llet
  • •   Mantega
  • •   Nou moscada
  • •   Pebre blanc
  • •   Porradell
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda. Quan recuperin la textura, escorre-les.

 

Pela i talla les patates, bull-les amb llet i afegeix-hi la sal, el pebre i la nou moscada ratllada. Després, tritura-les i agrega-hi el porradell picat. Deixa que es refredi.

 

Salta les gambes amb mantega i sal. Serveix la crema freda amb les cues de les gambes pelades.

 

Cuina Crema freda de patates i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits