Risotto de pota i ceps

Risotto de pota i ceps

Recepta de risotto de bolets i peix, pas a pas!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
540 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   280 g d’arròs
  • •   150 ml de vi blanc
  • •   40 g de mantega
  • •   50 g de parmesà
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les anelles de calamar en un recipient amb reixeta o en un colador. Salta les anelles en una paella amb una mica d'oli ben calent (si cal, fes-ho en dues vegades per evitar que treguin aigua i aconseguir que quedin ben daurades) i reserva-les.

 

En el mateix oli, salta els boletus directament congelats i reserva'ls. Seguidament, a foc baix, afegeix a la paella la dosi d'all directament congelat i, abans que agafi color, l'arròs; remena-ho durant 1 minut, seguidament afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Per altra banda, fes bullir el fumet directament congelat en 3/4 de litre d'aigua i, si cal, rectifica de sal. Incorpora la meitat del fumet a la paella amb l'arròs i deixa-ho coure a foc suau durant 10 minuts sense parar de remenar.

 

Afegeix-hi els calamars i els boletus i deixa-ho coure uns 6 minuts més, afegint-hi una mica més de fumet cada vegada que vegis que l'elaboració queda seca.

 

Finalment, afegeix-hi la mantega a trossets, el parmesà ratllat i una mica de pebre i sal, si és necessari, i cou-ho 2 minuts més remenant de tant en tant.

 

Cuina Risotto de pota i ceps amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!