Rap a la marinera

Rap a la marinera

Recepta de rap amb cloïsses i musclos. Un plat molt saborós!

Dificultat Mitja
45 min
Segon plat
430 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de rap dins un recipient amb reixeta. Després, salpebra-les, enfarina-les, fregeix-les amb una mica d'oli i, abans que es daurin, col-loca-les en una cassola a part.

 

Posa una mica d'all i de julivert directament congelats al morter, pica-ho, tira-hi el vi i remena-ho fins a aconseguir una barreja homogènia. Afegeix la picada resultant a la cassola junt amb el rap i cou-ho a foc suau.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua i esbandeix-les per treure'n la possible sorra. Dins una olla i amb una miqueta d'aigua, cou les cloïsses fins que s'obrin. A continuació, afegeix-les a la cassola junt amb els musclos directament congelats, tira-hi una mica de vi i deixa-ho evaporar.

 

Després, prepara mig litre de fumet de peix seguint les indicacions de l'envàs, agrega'l al guisat i continua la cocció 5 minuts a foc suau.

 

Finalment, elabora una picada amb les ametlles, el safrà i una mica de pa fregit i afegeix-la al guisat. Deixa-ho coure tot junt uns quants minuts, rectifica de sal i pebre i serveix el plat ben calent.

 

Cuina Rap a la marinera amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits