Política de privacitat la Sirena Club

8. Política de Privacitat

En virtut del que s’estableix en el Reglament de la UE 2016/679 (RGPD) i la resta de normatives vigents, t’informem que les dades personals facilitades seran tractades per LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, SLU,   amb CIF número B-63935555, situada al carrer Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, 08232 Viladecavalls (Barcelona), amb la finalitat de prestar-te els serveis objecte de La Sirena Club i poder enviar-te informació sobre els nostres productes i serveis, enquestes per conèixer la teva opinió, enviar-te ofertes, descomptes especials i promocions personalitzades, i podrà utilitzar per fer-ho tècniques de perfilat i estudis de mercat. Aquesta informació es remetrà a través dels mitjans electrònics facilitats com, per exemple, el correu electrònic o un SMS. La Sirena també pot enviar comunicacions a través del correu postal.

 

Per poder comunicar-nos amb tu necessitem que mantinguis el canal de correu electrònic o d’SMS actiu. En cas contrari, és possible que no puguem prestar-te determinades funcionalitats o serveis del club.

 

Tractem les teves dades en el marc de les condicions que acceptes per donar-te d’alta de La Sirena Club i per satisfer el nostre interès legítim en fer possible l’execució d’aquest contracte i la prestació dels serveis de La Sirena Club.

 

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per donar compliment a les obligacions legals i contractuals segons la normativa vigent en cada moment. Eliminarem el teu compte i te’n donarem de baixa en cas que no facis servir la targeta un cop passat cinc (5) anys des de l’última utilització.

 

No cedirem les teves dades personals a tercers, llevat dels casos en què estiguem obligats per la Llei o dels casos en què tu mateix ens n’autoritzis. Per poder prestar-te un servei adequat, La Sirena pot comunicar les teves dades a proveïdors de confiança que tractaran les teves dades personals en el nostre nom (més informació a www.lasirena.es/politicadeprivacitat).

 

L’acceptació del tractament de les teves dades personals sempre té caràcter revocable. En cas d’oposar-t’hi i de no autoritzar el tractament de les teves dades personals, l’adhesió al programa La Sirena Club no es podrà efectuar.

 

Si ho desitges, pots revocar el consentiment facilitat i/o exercir els teus drets d’accés, de rectificació, de supressió, d’oposició, de limitació del tractament i/o de portabilitat de les dades mitjançant un escrit al nostre delegat de Protecció de Dades (DPD) a l’adreça esmentada anteriorment o a la següent adreça de correu electrònic: [email protected] En cas que consideris que s’han vulnerat els teus drets, també pots emparar-te en el dret de presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades).

 

La Sirena garanteix l’ús responsable i confidencial de les teves dades de caràcter personal i es compromet a utilitzar-les de conformitat amb la finalitat del tractament. A més, es compromet a conservar-les adequadament i a adaptar les mesures corresponents per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que es disposa al Reglament de la UE 2016/679 i la resta de normatives vigents.

 

Trobaràs més informació sobre la nostra política de privacitat a www.lasirena.es/politicadeprivacitat. Alternativament, pots sol·licitar aquesta informació a les nostres botigues.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits