Política de Privacitat - Contacta amb nosaltres

POLÍTICA DE PRIVACITAT


Amb la base legitimadora del teu consentiment, tractarem les dades que proporcionis a través d’aquesta pàgina web de manera confidencial i d’acord a allò que disposa la normativa de protecció de dades personals que es trobi vigent en cada moment. http://www.lasirena.es/politicadeprivacitat.

Com a responsable del tractament, LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA S.A.U., amb CIF número A-63935555 situada al C/ Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, 08232 Viladecavalls (Barcelona), garanteix l’ús responsable de les teves dades, i es compromet a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no d‘acord a allò previst al Reglament UE 2016/679 i demés normativa vigent.

Les dades sol·licitades són les necessàries per al seu tractament i seran només utilitzades per gestionar correctament la teva sol·licitud. T’informem que les mateixes podran ser cedides en cas d’obligació legal. També podran ser comunicades a proveïdors de confiança de La Sirena que tractaran les teves dades pel nostre compte per fer possible l’esmentada finalitat.

Recorda que el teu consentiment pot ser revocat en qualsevol moment. Per exercitar els teus drets de cancel·lació, accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i/o portabilitat de les dades pots posar-te en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD) a la direcció postal prèviament mencionada o a la següent adreça de correu electrònic [email protected]. En cas que consideris que s’han vulnerat els teus drets també t’assisteix el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades).

Si ho desitges, pots trobar més informació sobre com tractem les dades de caràcter personal a la nostra Política de Privacitat: http://www.lasirena.es/politicadeprivacitat

 

v. 13/12/2018


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits