Descobreix més sobre el bacallà

Viatge Islàndia - Bacallà
Bacallà: el rei de la temporada. Producte imprescindible al teu congelador. Qualitat i versatilitat.

BACALLÀ: QUALITAT, VARIETAT I VERSATILITAT

El bacallà de la Sirena és origen Islàndia (Atlàntic nort-est i nort - oest), i de l' espècie Gadus Morhua.

Conté seleni que protegeix les cèl·lules dels agents que poden oxidar-les, omega-3 er a la protecció del cor i el sistema cardiovascular, vitamina Dque afavoreix el creixement dels óssos i vitamina B que permet l’aprofitament dels nutrients energètics i intervé en la formació de glòbuls vermells.

El bacallà es un peix blanc amb una pell estampada en tons grisos i marrons. La carn és blanca i un punt gelatinosa.
Se n’aprofiten moltes parts per a una infinitat de receptes. Per tradició, al bacallà se li ha aplicat un sistema de conservació amb sal. Per consumir-lo s’ha de tornar a hidratar el producte fins que agafi el volum originali perdi part de la sal. Aquest és el sistema que hem aplicat a tots els diferents talls de bacallà que tenim a la Sirena, i que anomenem dessalats.En canvi, en els del punt de sal s’ha aplicat al peix una maceració amb sal fins a aconseguir un gust salat que pugui agradar a la majoria, i posteriorment s’ha congelat.


Aquest any, hem ampliat el nostre assortiment de bacallà amb els lloms i porcions de bacalao Skrei Premium. Un bacallà salvatge de l’espècie Gadus Morhua, que recorre més de 1.000 quilòmetres per fresar als voltants de les Illes Lofoten, Noruega. Aquest llarg viatge fa que els bacallans es converteixin en Skrei, de textura fina i amb un sabor increïble. Tot un plaer per als autèntics sibarites. Vols saber-ne més? Fes clic aquí.


Cap d’aquests productes no requereixen ser dessalats a casa.

PARTS DEL BACALLÀ

A la Sirena Diferents talls i presentacions: esqueixat, a daus, en porcions, filets, lloms i dessalat, al punt de sal, i sense gens de sal. Cap d’aquests productes necessita ser dessalat a casa.

Parts del bacallà

LA SIRENA XEF - CONSELLS I TRUCS

  • Perfecte per Guisar, arrebossar i fregir, coure a la planxa o menjar en amanides.
  • El pots descongelar tant a la nevera en un recipient amb reixeta com en la seva mateixa cocció.
  • Les porciones més gruixudes (morro ,llom i el bacallà al punt de sal)les pots coure amb suc, enfarinades i fregides o fins i tot al forn.
  • Les penques, els filets i l’abadejo són molt més recomanables per guisar o arrebossar i fregir.
  • Totes les varietats que són dessalades també les pots menjar directament en amanides. El carpaccio simplement l’has de descongelar directament al plat i, un cop descongelat, amanir-lo.
  • Quan cuinis peces gruixudes cal que primer les coguis pel cantó que no té pell; així, en girar-les, t’aguantaran la forma i no s’esberlaran.

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits