Llenguado amb mussolina de llagostins i pèsols al cava

Llenguado amb mussolina de llagostins i pèsols al cava

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Cibulet
  • •   3 cullerades de crema agra
  • •   1 copa de cava o vi blanc
  • •   1 branqueta de menta
  • •   Pebre negre mòlt i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llenguados a la nevera, en un recipient amb reixeta. Submergeix els llagostins en un bol amb aigua salada. Pela i descarta els caps. Col·loca els llagostins en el got de la batedora. Afegeix la crema agra, salpebre i tritura fins aconseguir una crema fina.

En una paella amb una cullerada d’oli, afegeix els pèsols, les porcions d’all i julivert, i sofregeix un parell de minuts. Cobreix amb el cava, afegeix la menta, tapa i ofega, a foc mig, durant 8 minuts.Enrotlla els filets formant un timbal i assegura amb un escuradents. Farceix amb la mussolina de llagostins i col·loca els timbals en una safata de forn amb paper. Unta l’exterior amb una mica d’oli i forneja 10 minuts a 220º. Serveix els timbals amb els pèsols al cava.

Cuina Llenguado amb mussolina de llagostins i pèsols al cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits