Com obrir un escamarlà per fer-lo a la planxa o al forn?

Com obrir un escamarlà per fer-lo a la planxa o al forn?

Com obrir un escamarlà per fer-lo a la planxa o al forn?

Dificultat Baixa
Tercer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

A l’hora de preparar un escamarlà a la planxa o al forn, és adient tallar-lo en dues meitats. Col.loquem l’escamarlà amb les potes cap per avall. Clavem un ganivet afilat on acaba el cap i comença la cua i tallem, primer cap a la cua i, després, cap al cap. I ja tenim l’escamarlà a punt per cuinar.

Cuina Com obrir un escamarlà per fer-lo a la planxa o al forn? amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits