Confit d’ànec amb ceps i salsa agredolça

Confit d’ànec amb ceps i salsa agredolça

Recepta de confit d’ànec amb ceps i fruita seca. Molt apetitosa!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
745 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 g. de panses
  • •   40 g. de pinyons
  • •   60 g. d’orellanes tallades en tires
  • •   un got petit de porto o moscatell
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el confit d’ànec a la nevera, d’un dia per l’altre.

En una cassola ampla, afegeix-hi el greix del confit i la ceba, directament congelada, deixa-ho sofregir i, quan estigui ben cuit, afegeix-hi la mel i una mica d’aigua; deixa-ho coure una bona estona. Afegeix-hi la fruita seca, mulla-ho amb una mica de porto o moscatell i, finalment, posa també el confit a la cassola a foc suau.

Per altra banda , salta els ceps i salpebra’ls ; el suc que quedi el pots abocar a la salsa del confit.

Ara, ja pots muntar el plat amb tots els ingredients.

Cuina Confit d’ànec amb ceps i salsa agredolça amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits