Bacallà amb patates en timbal

Bacallà amb patates en timbal

Recepta de timbal de bacallà al pil pil amb patates.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
295 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 porros
  • •   1 bitxo sec
  • •   140 ml d’oli d’oliva verge
  • •   30 g de mantega
  • •   1 gra d’all
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Elimina l’arrel i la part verda dels porros i talla’ls a rodanxes, renta-les i sofregeix-les en mantega dins un cassó tapat a foc suau durant 15 minuts.

 

Col.loca el bacallà en una paella, cobreix-lo amb 100 ml d’oli d’oliva i cuina-ho a foc lent durant 10 minuts aproximadament. Treu-lo del foc i deixa’l refredar.

 

Per a fer el pilpil: emulsiona l’oli en el que has confitat el bacallà; fes servir una vareta i remou-ho constantment a foc lent fins que l’oli s‘espesseixi. Afegeix-hi el julivert directament congelat i segueix remenant.

 

Bull les patates directament congelades en aigua lleugerament salada durant uns 10 minuts. Escorre-les, passa-les per el passapurés i barreja-les en un bol amb 2 cullerades d’oli. Talla l’all a làmines fines i el bitxo a rodanxes i daura-ho en una paella amb l’oli restant.

 

Col.loca una anella metàl.lica en un plat i forma una base de puré de patates. Posa a sobre el porro confitat i sobre aquest, el bacallà esmicolat. Retira l’anella i salseja amb el pilpil. Decora-ho amb l’all i el bitxo.

 

Cuina Bacallà amb patates en timbal amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat