Altre peix blau 

Seitons, sardines, peix espasa…

Exquisida selecció de peix blau congelat!

Rodanxa de peix espasa
16,99 €

Rodanxa de peix espasa

16,99 €
Venda a pes
Afegir
Icono la Sirena Descuento
Peix espasa a daus sense espines
9,99 €

Peix espasa a daus sense espines

9,99 €
Venda a pes
Afegir
Seitó net sense cap
4,99 €

Seitó net sense cap

4,99 €
Safata 500 g
Afegir

El peix blau, també denominat peix gras, està recomanat en una dieta saludable, unes dues o tres vegades a la setmana, degut al seu contingut en àcids grassos poli-insaturats, que el fa ric en omega-3.

Els seitons, sardines i peix espasa són alguns dels peixos blaus més coneguts, sense oblidar-nos del  salmó o la tonyina.

Et  suggerim diferents formes de cuinar aquests peixos, per exemple, els clàssics remenat de bolets i seitons que trobaràs ja enfarinats i a punt per fregir o seitons en escabetx, com t’expliquem pas a pas en les nostres receptes.

També trobaràs receptes amb sardines, com ara les sardines al forn o sardines farcides de pebrots. O si prefereixes cuinar peix espasa et suggerim plats com peix espasa amb salsa de taronja o peix espasa amb salsa verda, entre d’altres receptes.

Quin prefereixes?

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat