Trucs per a cuinar verdura 

Trucs per a cuinar verdura

Per cuinar les verdures,
cuina-les directament congelades

Descongelació i preparació

El consum de verdures és indispensable per a una correcta alimentació, perquè contenen una gran varietat de vitamines i minerals, fibra i molt poques calories. Per a facilitar-te el seu consum, a la Sirena trobaràs una àmplia gamma de verdures ja netes i trossejades, perquè les preparis com més t’agradi.Per cuinar les verdures, no cal que les descongelis. Afegeix-les al líquid de cocció i cuina-les al teu gust. Si ho prefereixes també les pots cuinar al vapor, directament congelades, i et quedaran molt més saboroses i conservaran millor els seus nutrients.

Les amanides només les has de descongelar i amanir.

Els saltats i remenats, salta’ls directament congelats amb una mica d’oli ben calent i en poques quantitats. Recorda assaonar-los.

Per fregir les nostres guarnicions de verdura arrebossada (carxofa, carbassó, etc) i les patates prefregides, només les has de submergir, directament congelades, en abundant oli calent i deixar que es daurin. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment, posa-les sobre paper absorbent.

DESCOBREIX TOTS ELS TRUCS I CONSELLS DE DESCONGELACIÓ

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits