⛱️ ESTIU PREMIUM 🏝️ -50% a la 2a unitat en més de 15 productes Premium

Trucs per cuinar verdures congelades

El consum de verdures és indispensable per a una correcta alimentació, perquè contenen una gran varietat de vitamines i minerals, fibra i molt poques calories. Per a facilitar-te el seu consum, a la Sirena trobaràs una àmplia gamma de verdures ja netes i trossejades, perquè les preparis com més t’agradi.

  • Per cuinar les verdures, no cal que les descongelis. Afegeix-les al líquid de cocció i cuina-les al teu gust.

  • Si ho prefereixes també les pots cuinar al vapor, directament congelades, i et quedaran molt més saboroses i conservaran millor els seus nutrients.

  • Les amanides només les has de descongelar i amanir.

  • Els saltats i remenats, salta’ls directament congelats amb una mica d’oli ben calent i en poques quantitats. Recorda assaonar-los.

  • Per fregir les nostres guarnicions de verdura arrebossada (carxofa, carbassó, etc) i les patates prefregides, només les has de submergir, directament congelades, en abundant oli calent i deixar que es daurin. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment, posa-les sobre paper absorbent.

Descobreix alguns dels nostres productes

Veure'n més