Més de 195 gelats t'esperen 🍦 Quin és el teu preferit? 👅
De cara als plats preparats, ens trobem en dos casos, els que només s'han de calentar, i als que a part de calentar, recomanem afegir-li un toc creatiu. A continuació et donem varios consells de cada cas:
Escalfar i menjar: Cada un dels productes té indicat a l’envàs la millor manera d’escalfar-lo. Segueix les indicacions i gaudeix de l’elaboració. Als envasos, normalment apareixen varies opcions: microones, forn, foc...
També s’especifica si cal canviar el recipient que el conté o bé podem escalfar-lo o fins i tot consumir-lo a l’envàs original.
L'últim toc és teu: En alguns plats hem deixat que tu hi donis l’últim toc. També en aquests trobaràs a l’envàs la millor forma de preparar-los. Deliciosos arrossos que pots personalitzar amb el teu punt de cocció, crostinis per degustar sols o com aperitiu talladets a trossos petits, saborosos pebrots o canelons farcits, a punt perquè els acabis amb aquella salsa que tan bé et queda. O la nutritiva verdura al vapor a punt per amanir.
I pels plats precuinats, et donem aquestes recomanacions:
Per cuinar la major part d'aliments congelats i que es consumeixen fregits, no cal descongelar-los. Afegeix els productes l'oli ben calent (la temperatura de fritada ideal oscil·la entre 155ºC i 190ºC). Evita, en qualsevol cas, que l'oli fumegi.
Fregeix-los en poques quantitats, si poses molta quantitat baixarà la temperatura i la fritada serà de pitjor qualitat organoléptica i nutricional. Quan ja estiguin llests, deixa'ls reposar sobre un paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Si ho prefereixes, pots cuinar alguns d'aquests productes al forn perquè sigui més sa.
Canvia l'oli periòdicament. Si es filtra sovint i en calent, l'oli pot reutilitzar-se en fritades fins a 5 vegades. En la fregidora s'usa més volum d'oli i això permet entre 10 i 20 fritades.