Més de 195 gelats t'esperen 🍦 Quin és el teu preferit? 👅

Trucs per cuinar plats preparats i precuinats

De cara als plats preparats, ens trobem en dos casos, els que només s'han de calentar, i als que a part de calentar, recomanem afegir-li un toc creatiu. A continuació et donem varios consells de cada cas:

  • Escalfar i menjar: Cada un dels productes té indicat a l’envàs la millor manera d’escalfar-lo. Segueix les indicacions i gaudeix de l’elaboració. Als envasos, normalment apareixen varies opcions: microones, forn, foc...
    També s’especifica si cal canviar el recipient que el conté o bé podem escalfar-lo o fins i tot consumir-lo a l’envàs original.

  • L'últim toc és teu: En alguns plats hem deixat que tu hi donis l’últim toc. També en aquests trobaràs a l’envàs la millor forma de preparar-los. Deliciosos arrossos que pots personalitzar amb el teu punt de cocció, crostinis per degustar sols o com aperitiu talladets a trossos petits, saborosos pebrots o canelons farcits, a punt perquè els acabis amb aquella salsa que tan bé et queda. O la nutritiva verdura al vapor a punt per amanir.

I pels plats precuinats, et donem aquestes recomanacions:

  • Per cuinar la major part d'aliments congelats i que es consumeixen fregits, no cal descongelar-los. Afegeix els productes l'oli ben calent (la temperatura de fritada ideal oscil·la entre 155ºC i 190ºC). Evita, en qualsevol cas, que l'oli fumegi.

  • Fregeix-los en poques quantitats, si poses molta quantitat baixarà la temperatura i la fritada serà de pitjor qualitat organoléptica i nutricional. Quan ja estiguin llests, deixa'ls reposar sobre un paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Si ho prefereixes, pots cuinar alguns d'aquests productes al forn perquè sigui més sa.

  • Canvia l'oli periòdicament. Si es filtra sovint i en calent, l'oli pot reutilitzar-se en fritades fins a 5 vegades. En la fregidora s'usa més volum d'oli i això permet entre 10 i 20 fritades.

Descobreix alguns des nostres productes...

Veure'n més