Tàrtar de gambes sobre torra cruixent de blat de moro
Recepta de marisc ideal com a aperitiu per a 6 persones. Gaudeix d'aquest tàrtar d'intens gust de gambes, amb una base cruixent i la frescor de les verduretes decoratives. Un plaer per a tots els paladars!
Pas a Pas:
Pela i neteja les gambes, pica-les finament i reserva-les a la nevera.
Amb els caps prepara un oli per intensificar el sabor del tàrtar:
Escalfa un raig d'oli en una paella, afegeix un dent d'all picat, incorpora els caps de les gambes i una mica de suc de llimona.
Dora durant uns minuts, cola i deixa refredar. Ja pots llençar els caps de les gambes i quedar-te amb l'oli aromatitzat.
Talla les truites de blat de moro amb un motlle i fregeix-les en oli d'oliva a 180 °C fins que quedin cruixents.
Barreja les gambes amb l'oli aromatitzat.
Reparteix les gambes ja aromatitzades i sucoses sobre les torrades i decora amb sèsam negre, fines làmines de raves i cogombre i un rajolí final de llimona.