Recepta vegana de tartaletes al forn, un entrant ideal per a 4 persones. Gaudeix de la combinació entre la carn vegana picada i les verduretes de la Sirena, tot unit per una suau crema de nata i formatge vegetal.
Descongelació:
No cal que descongelis ni la carn picada vegana ni les verdures, podràs afegir-les directament congelades a la paella.
Pas a pas:
- Sofregeix la samfaina de verdures de la Sirena en una paella amb oli i a foc mitjà, durant 8-10 minuts. Si uses la carn picada vegana també congelada, pots afegir-la alhora a la paella. Si fas totes dues coses juntes, puja una mica més el foc.
- Mentrestant prepara un bol i barreja la nata vegetal de soja, la beguda vegetal, la farina de cigrons, les espècies i assaona-ho al gust. Reserva.
- Quan les verdures i la carn estiguin llestes, incorpora-les a la barreja. Afegeix també el formatge vegà ratllat.
- Posa oli i empolvora amb pa ratllat els motlles per a muffins.
- Omple amb la barreja i cou al forn a 190ºC durant 25-30 minuts.
Deixa reposar uns minuts abans de desemmotllar i serveix.
A punt per gaudir!
Truc extra! si no vols fer servir ceba i all en pols, pots fer servir la nostra ceba i alls trossejats congelats. Només els hauràs d'afegir a la paella juntament amb la samfaina i la carn picada. (Si afegeixes els ingredients a la cistella els veuràs!)