Albergínia farcida de calamar i gamba vermella amb verdures asiàtiques

Albergínia farcida de calamar i gamba vermella amb verdures asiàtiques

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 albergínies llistades
  • •   50 g shitake
  • •   50 g col xinesa
  • •   30 g ceba tendra xinesa
  • •   1 all
  • •   Gingebre ratllat fresc
  • •   Llavors de sèsam
  • •   2 cullerades soja
  • •   Coriandre
Preparació Mostrar Mostrar

Partim les albergínies per la meitat i les fem al vapor 20 minuts. Una vegada fetes, les marquem a la planxa i deixem refredar. Pelem les gambes vermelles i reservem els cossos.

En una cassola, saltem els caps i les peles de les gambes vermelles amb oli, després afegim una cullerada de salsa de soja i aigua per a fer un fumet.

Baixem el foc i deixem reduir. Buidem les albergínies i piquem la seva carn. En una paella, saltem el calamar i les gambes vermelles. Retirem les gambes i afegim les verdures xineses en juliana, l’albergínia i l’all picat, i quan la col xinesa es comenci a estovar, apaguem el foc i amanim.

Farcim l’albergínia i disposem les gambes pelades sobre el farciment. Acabem el plat amb unes cullerades del fumet ja reduït, i decorem les albergínies amb fines tires de gingebre, sèsam i coriandre.

Compra online Albergínia farcida de calamar i gamba vermella amb verdures asiàtiques al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits