Descongelació: 1.Submergeix el llamàntol en abundant aigua amb sal (1 cullerada sopera per litre d'aigua) aproximadament 25 minuts. Retira'l i eixuga'l embolicant-lo bé en paper absorbent i refreda'l amb aigua freda. Preparació: 1. Per al llamàntol: Presenta-ho cap per avall en una taula de tall on no sobresurti. Escull un ganivet gran de fulla ampla i talla'l al llarg. Primer la cua, després gira i repeteix amb el cap, entre les pinces. 2.Afegeix l'all trossejat. Escalfa un bon raig d'oli a foc lent i daura-les amb els bitxos (guindilla). Reserva 3.Cocció del llamàntol: Escalfa una planxa a foc mitjà-fort. Aboca un bon raig d'oli i presenta els dos mitjos per la part de la carn. Espera 30-35 segons, abaixa el foc i gira. Salpebra. Continua la cocció 1 minut. 4.Presenta el llamàntol en una safata i afegeix els alls, el bitxo i l'oli.