Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Filets de tonyina marcats al ferro amb maionesa de llimona

Vegan Poke Bowl

Per gaudir d'una excel·lent tonyina a la seva topada òptima de cocció només cal saber 2 coses importants: 1: La temperatura de la superfície de cocció ha de ser molt alta per daurar gairebé immediatament l'exterior. 2: La tonyina ha d'estar ben seca perquè no deixi anar aigua i impedeixi que es dauri i quedi ben cruixent. A part d'això, per a aquells a qui els agradi més fet al centre, tan sols cal baixar la temperatura de la planxa a mitja alta i esperar una mica més (30 segons) cada cop que li donem la volta.

Ampliar imatge

Filets de tonyina marcats al ferro amb maionesa de llimona

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   PELL DE MITJA LLIMONA
  • •   RAVES PICANTS
  • •   SAL MALDON

Preu net de la ració 3,25€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Submergeix els FILETS DE TONYINA MSC en abundant aigua corrent fins a descongelar completament. Passa a un drap absorbent perquè estiguin ben secs al moment de la cocció.

Elaboració:

1. Renteu els raves i les fulles de créixens. Talla els raves per la meitat i reserva-ho. Talla la pell de llimona a daus ben picadets. Bat la MAYONESA amb la salsa de soja i afegeix els dauets de pell de llimona.

2. Escalfeu una planxa a foc fins que estigui ben calenta. Afegeix unes gotes d'oli d'oliva i daura els FILETS DE TONYINA MSC 10-20 segons per cadascuna de les 4 cares per a una textura interior ideal. Reserva.

3. Talla els FILETS DE TONYINA MSC en dos per presentar-los. Acompanya amb la maionesa de llimona, els raves i les fulles de créixens.

Compra online Llom de tonyina marcada al ferro amb maionesa de llimona al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits