Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Albergínies amb vedella a la parmiggiana

Spaghetti marinera amb brasejat de verdures i gambes

Et proposem una combinació eminentment mediterrània: Albergínies tendres, fornejades amb formatge i tomàquets, a més de fines rodanxes de vedella especiada a l'estil àrab, tot completat amb un bol d'arròs blanc. Encara que sigui més coneguda la versió enrotllada, el kebab, quan se serveix en plat, acostuma a acompanyar-se d'arròs i albergínies guisades en tomàquet... tipus moussaka, un menú complet i molt popular a Turquia.

Ampliar imatge

Albergínies amb vedella a la parmiggiana

Dificultat Baixa
10' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació: 

No cal descongelar. Escalfar/cuinar directament.

Text Elaboració:

1. Aixequeu lleument la pestanya superior de la PARMIGIANA DE BERNEJENA, només per una cantonada. Introdueix al microones i escalfa 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W). 2. Mentrestant escalfa una paella mitjana a foc mitjà-alt. Afegeix la porció de KEBAP LLOCHEAT DE VEDELLA al costat d'un parell de cullerades d'oli d'oliva. Escalfa a foc fort 1 mida, baixa el foc i prossegueix a foc suau. 3. Escalfa l'ARRÒS BLANC PER A MICRO al seu propi saquet, sobre un plat, 2 minuts a potència màxima (850 W).

Compra online Albergínies amb vedella a la parmiggiana al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits