Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Saltejat de verdures amb musclos a la marinera

Saltejat campestre amb musclos a la marinera

Et presentem una idea per donar ús al suc d'uns musclos amb salsa marinera més enllà de sucar pa. Combinat amb un saltat de verdures amb alt contingut en patates, aquestes es poden embeure del sabor alhora que segreguen midó i, juntament amb l'evaporació d'aigua per l'ebullició, generen una salsa lligada i saborosa. L'altra gran part del saltat són verdures, així que l'equilibri nutricional està servit.

Ampliar imatge

Saltejat de verdures amb musclos a la marinera

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració 4,94€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

No és necessari descongelar abans de cuinar.

Elaboració:

1. Els musclos s'han d'escalfar directament congelat. Perfora lleugerament l'envàs de plàstic i descongela al microones (posició descongelar) durant 7 minuts. Escalfa al microones a mitja potència (350-400w) aproximadament durant 2,5 - 3 minuts.

2. Escalfa una paella a foc mitjà-alt i afegeix-hi el saltat campestre juntament amb un parell de cullerades d'oli d'oliva. Cal saltar-lo fins que les verdures es comencin a daurar. Afegeix el suc dels musclos una vegada cuinats i deixa reduir un parell de minuts per concentrar sabor. Posa els musclos a sobre i ja tens llest el plat.

Cuina Saltejat de verdures amb musclos a la marinera amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits