Arròs negre (per a 4 persones)

Arròs negre

Aquest arròs negre que et proposem és una altra més de les infinites aplicacions per a la PAELLA PERFECTA que mai havia estat tan fàcil gaudir sense cap esforç: Arròs al punt just de cocció, solt i saborós; un fumet de peix i marisc torrat que, juntament amb el sofregit mariner amb sípia, li aporta tota la profunditat de sabor digne dels millors arrossos gastronòmics. Un èxit segur per a les teves taules més festives i en 15 minuts! En aquest cas, perquè sigui negre, l'única cosa necessària és la tinta de sípia!

Ampliar imatge

Arròs negre (per a 4 persones)

Dificultat Baixa
15' min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Daus de lluç del cap sense espines (entre 8 i 10 unitats)
  • •   Oli d'oliva (4 cullarades)
  • •   Julivert picat (1 cullarada)
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

Només necessites descongelar amb antelació els DAUS DE LLUÇ i el CALAMAR PATAGÒNIC NET TROSSEJAT: Col·loca'ls en un recipient amb reixeta, tapa'ls i introdueix-los a la nevera (6-8 hores).

15 minuts abans de fer la paella submergeix el GAMBÓ AUSTRAL CRU GRAN en abundant aigua i afegeix 1 cullereta de sal per litre d'aigua (15 minuts).

 

 

Elaboració:

 

  1. Col·loca la bossa del FUMET I MARCA sobre un plat fondo i introdueix al microones 5 minuts a potència mitjana-alta (650 W).
  2. Escalfa la teva paellera a foc mitjà-fort. Un cop calent, afegeix l'oli d'oliva i daura els GAMBONS AUSTRALS només 30 segons perquè l'oli prengui tota l'aroma de marisc. Reserva a part.
  3. Asseca bé el CALAMAR TROSSEJAT i afegeix-lo a la paellera ben calenta. Salteja 1 minut i, quan es dauri, afegeix les carxofes directament congelades. Abaixa el foc i afegeix la TINTA DE SÈPIA. Reparteix-te-la bé.
  4. Afegeix-hi tot el contingut de la bossa de FUMET I MARCA. Espera que bulli.
  5. Un cop bulli, afegeix tot el contingut de la bossa d'ARRÒS PER A PAELLA i remou una sola vegada per repartir-ho a tota la superfície. Cuina l'arròs amb bull suau.
  6. Al cap de 5 minuts introdueix els DAUS DE LLUÇ. Prossegueix la cocció 5 minuts més, aparta del foc, reparteix els GAMBONS AUSTRALS i tapa.
  7. Espera 2-3 minuts per assegurar que l'arròs queda ben cuinat al centre.
Cuina Arròs negre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits