Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Arròs 5 delícies amb gambes i mescla de verdures

Arròs 5 delícies amb gambes i mescla de verdures

Com gairebé tots els plats tradicionals de la cuina oriental, el nostre ARRÒS 5 DELÍCIES AMB GAMBES conté diversitat d'ingredients: cereals (arròs, blat de moro), llegums de fàcil digestió (pèsols) i la part justa de proteïna (pernil, gambes). Així, només afegint unes verdures, es converteix en menú complet. Que fàcil, a més, cuinar al vapor en el microones aquesta MESCLA DE TRES FLORETS MICRO sense haver de rentar, tallar ni manipular: 100% rendiment.

Ampliar imatge

Arròs 5 delícies amb gambes i mescla de verdures

Dificultat Baixa
10' min
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

No és necessari descongelar abans de cuinar.

Elaboració (menys de 10 minuts):

  1. Escalfa una paella ampla a foc mig-alt. Afegeix l'ARRÒS 5 DELÍCIES AMB GAMBES directament congelat amb un parell de cullerades d'oli. Salteja a foc fort 2-3 minuts. Baixa una mica el foc i prossegueix cuinant 3-4 minuts més removent sovint.
  2. Mentrestant presenta la MESCLA DE 3 FLORETS MICRO en un plat o bol apte per a microones. Cobreix i cuina 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W).

Prepara arròs 5 delícies amb gambes i mescla de verdures. Deliciosos menús combinables amb precuinats la Sirena, llestíssims en 10 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits