Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Musclos, carabassa i pasta fresca

Musclos, carabassa i pasta fresca.

La carabassa és un cucurbitaci excel·lent: alts nivells de Carotens (vitamina A) i fibra. A més, el seu sabor és dolç i agradable, agrada als nens i es cuina en un moment. D'altra banda, els musclos aporten vitamina A, minerals i proteïnes d'alt valor biològic... curiosa l'associació de colors amb pigments saludables. Així, dos ingredients que combinats amb la pasta i unes fulles d'alfàbrega poden completar un menú de manera fàcil i saborosa. Pots afegir-li una mica de parmesà ratllat o acompanyar amb una amanida verda o una peça de fruita fresca.

Ampliar imatge

Musclos, carabassa i pasta fresca

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Trofie (o una altra pasta fresca) 100g
  • •   Alfàbrega fresca picada 10g
  • •   Oli d'oliva verge extra

Preu net de la ració 2,36€

Preparació Mostrar Mostrar
  1. Porta a ebullició una cassola amb abundant aigua i sal per a cuinar la pasta. Una vegada bulli escalda en ella els musclos directament congelats només 2 minuts; així l'aigua prendrà el sabor del marisc. Reserva els musclos i bull la pasta, segons les indicacions del fabricant.
  2. Mentrestant escalfa una paella a foc mig-baix i daura els glaçons de MESCLA D'ALL I JULIVERT amb un raig d'oli. Afegeix la CARABASSA A DAUS i cuina 2 minuts. Afegeix la pasta escorreguda i els musclos i, abans de servir, l'alfàbrega fresca picada.
Prepara musclos, carabassa i pasta fresca amb ajuda de la Sirena. Deliciosos menús combinables amb productes la Sirena, llestíssims en menys de 30 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits