Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Cigrons amb bacallà i espinacs

Cigrons amb bacallà i espinacs

Un plat tradicional com el caldós de cigrons, 100% vegetal, que aporta midons, proteïnes i vegetals es converteix en un menú complet afegint-hi un llom de bacallà al punt de sal. Una proposta reconstituent, de cullera, per a aquells que saben valorar la cuina tradicional i elaborat en qüestió de minuts. Com a postres et proposem un cítric: mandarines, aranja o taronja tallada amb una cullerada de mel.

Ampliar imatge

Cigrons amb bacallà i espinacs

Dificultat Baixa
10-12' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració 3,94€

Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa els cigrons al microones 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Un cop calents passa'ls a una cassola amb el foc al mínim i introdueix el llom de bacallà directament congelat. Tapa i cuina a foc lent 4-6 minuts més perquè el bacallà quedi sucós i tendre, a més de diluir els seus sucs de cocció al brou.

Cuina Cigrons amb bacallà i espinacs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits