Bullabesa per a dummies

Bullabesa per a dummies

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Julivert, Farigola fresca, Llorer
  • •   Safrà, sal i pebre
  • •   Mini xapates
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap en un recipient amb reixeta a la nevera i els llagostins submergint-los en aigua i sal, fins que perdin la textura de congelat, unes hores abans de començar a cuinar. En una cassola, amb dues cullerades d’oli, sofregeix l’all trossejat fins que estigui ben daurat. Afegeix la terrina de sofregit, el safrà, una branqueta de farigola i de julivert. Tapa i ofega a foc lent 5 minuts.

Cobreix amb la sopa. Col·loca a la cassola les rodanxes de rap i cuina-les 4 minuts. Afegeix els llagostins i, passats 3 minuts, afegeix les rossellones i els musclos. Cou 2 minuts a foc lent, retira del foc, corregeix de sal i pebre i reserva.

Serveix una rodanxa de rap a cada plat i reparteix els llagostins i els altres ingredients. Cobreix amb la sopa i empolvora una mica de julivert per sobre. Acompanya amb mini xapates untades amb allioli..

Cuina Bullabesa per a dummies amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits