Cassoleta de "xocos" amb faves baby

Cassoleta de "xocos" amb faves baby

Aquesta proposta es compon de proteïnes exemptes de greixos saturats (tires de potó) i de llegums. Les faves, igual que pèsols, es digereixen molt millor que els llegums secs ja que es componen de sucres i aminoàcids i no de midons compostos i proteïnes que el nostre organisme ha de descompondre. La congelació és el millor sistema de conservació per als llegums frescos d'aquest tipus. Com a complement només falten alguns vegetals o hortalisses fresques... una amanida de tomàquet o una peça de fruita com mandarines o taronges.

Ampliar imatge

Cassoleta de "xocos" amb faves baby

Recepta senzilla y molt gustosa!

Dificultat Mitja
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Vi blanc (100 g)
  • •   Orenga seca (1 g)
  • •   Nyora picada
  • •   Comí en gra
  • •   Oli d'oliva (20 g)
Preparació Mostrar Mostrar

1. Un cop descongelats, talla les TIRES DE POTÓ a seccions més petites.

2. Escalfeu una paella o cassola ampla a foc fort i doreu-los en una mica d'oli d'oliva, 1 minut per cada costat.

3. Abaixa el foc i afegeix-hi les espècies i, al cap d'uns segons, el vi blanc.

4. Deixa que redueixi fins que s'evapori gairebé del tot i afegeix les FAVES SUPERBABY directament congelades.

5. Tapa i cuina a foc mínim fins que les faves s'ofeguin i quedin ben tendres.

6. Corregeix de sal.

Cuina Cassoleta de "xocos" amb faves baby amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits