Confit d’ànec amb salsa de fruites

Confit d’ànec amb salsa de fruites

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
596 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pinya natural
  • •   100 ml de brou de pollastre
  • •   100 ml de vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el mango a sobre d’un colador a la nevera un parell d’hores abans o a temperatura ambient 1 hora abans.

Posa el confit directament congelat al forn preescalfat a 200ºC, amb tot el seu greix. 

Escalfa uns 12 minuts i reserva tapat a fora del forn.

Mentre s’escalfa el confit, sofregeix la ceba directament congelada, en una mica d’oli d’oliva, en una cassola baixa i ampla uns 15 minuts.

Afegeix el mango i cuina uns 10 minuts més.

Afegeix la pinya i ruixa amb una mica de vi blanc. 

Ratlla una mica de llima per sobre. 

Afegeix el suc i una culleradeta de sucre. 

Salpebra i afegeix brou de pollastre. 

Deixa reduir la salsa.

Col·loca el confit sense el seu greix dins de la cassola.

Tapa-la i acaba d’escalfar suaument.

Compra online Confit d’ànec amb salsa de fruites al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits